Tal i com vam anunciar, l’AUP hem preparat un model d’al·legacions al projecte de Can Balasc per a totes aquelles persones que vulguin presentar-les. Només cal posar les dades personals i signar el document. Les al·legacions cal presentar-les a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. El termini actual per a la presentació de les al·legacions és el 28 de gener.

Aquí el model d’al·legacions: https://www.auprubi.cat/wp-content/uploads/2019/01/Al·legacions-PAE-resum.docx

Addicionalment, hem preparat un document per demanar una extensió del termini per presentar al·legacions, ja que l’Ajuntament no va fer pública la documentació fins al 31 de Desembre, deixant poc marge per poder estudiar la documentació a fons i presentar unes bones al·legacions que permetin aturar el projecte. Aquí el model d’instància per demanar l’extensió del termini (fins al 15 de febrer): https://www.auprubi.cat/wp-content/uploads/2019/01/ampliació-de-termini.docx

ATENCIÓ: model d’al·legacions al projecte d’abocador de Can Balasc
Etiquetat a: