El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és el document que ha de definir com serà Rubí en els pròxims anys. A Rubí aquest pla es va iniciar el 2005, el 2010 va ser suspès per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona (CUB), que és qui té la competència per aprovar definitivament aquest tipus de plans, i el novembre del 2017 l’equip de govern de l’Ajuntament de Rubí i part de l’oposició, és a dir el PSC, el PP, C’s, els 3 regidors no adscrits i el PDeCat han aprovat per ple el text refós del POUM (requisit que va posar la CUB). Ara hi ha 1 mes d’al·legacions, que les poden fer qualsevol entitat o particular.

A l’AUP hem treballat des de l’inici del mandat per aturar el text refós que el ple ha aprovat. Podeu llegir aquí la nostra intervenció i les motius del nostre vot – al final de tot us deixem el vídeo del ple (a partir del minut 7, també el teniu al final d’aquesta pàgina). A més, podeu llegir aquí tota la informació que hem anat penjant.

Finalment, recordem que només hi ha un mes per a fer al·legacions. Per a tal fi, juntament amb altres grups (ICV, VR, ERC) i forces polítiques sense representació al ple (Podem), farem una sessió informativa (dia a determinar) per a tots els veïns i veïnes que vulguin presentar al·legacions. També us deixem tota la documentació del text refós del POUM per tal que la pugueu baixar i consultar.

Índex de les carpetes i documents del text refós del POUM (deixem el link complet per si de cas: https://drive.google.com/drive/folders/1TlOPFOGBffduGU1BtH282mPcUMtJEqYS)