Cartell_20m_mani

La Plataforma Rubí Sense Abocadors ens ha fet arribar tota la informació relacionada amb la manifestació programada pel divendres 20 de març i a la que animem a tothom a participar-hi. Adjuntem el correu enviat per la Plataforma, el cartell de la manifestació i el recorregut final. Demanem máxima difusió! 

Mail de la Plataforma:

“Des de la Plataforma Rubí Sense Abocadors ens posem en contacte de nou amb vosaltres per demanar-vos un cop de mà.

Com sabeu, el proper 20 de març hem convocat una manifestació a la nostra ciutat amb la finalitat de demostrar el descontent dels ciutadans de Rubí per la posta en marxa d’un nou abocador (Can Balasc) i per demanar el tancament del ja existent (Can Carreras).

Adjunt us facilitem el cartell de la manifestació i el fulletó perqué vosaltres pugueu fer-los arribar als vostres.

Si desitgeu fer ús dels que hem imprés la plataforma, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a plataforma.rubisenseabocadors@gmail.com.

Us demanem encaridament que ens ajudeu, ja que és un tema que afecta a TOTA la ciutadania de Rubí i hem d’aconseguir el 20 de març paralitzar Rubí i que se’ns escolti, que no volem més abocadors a Rubí.”

Fulletó: 20MStopAbocadors_Fulletons

Recorregut (Sortida Plaça Dr.Guardiet, 18h): mapa_mani20m

 

Divendres 20 de març manifestació per dir NO més abocadors a Rubí
Etiquetat a: