Avui en dia moltes persones, per la seva feina, o per les entitats en les què participen, es troben rebent demandes implícites o explícites de dones supervivents de violència masclista.

La forma com rebem la demanda, com escoltem o com actuem és cabdal per acollir-la adequadament, canalitzar-la als recursos adients senses substituir-los, i sense produir una nova victimització de la pròpia dona, actuar contra la seva voluntat o posar-la en risc.

A l’AUP ens hem trobat en aquesta situació diverses vegades, i per això hem valorat necessari elaborar una eina que ens ajudi, a totes plegades, a actuar de forma adient i empoderadora. La podeu descarregar aquí.

Atenció! És un document que ofereix una guia que ens pot ser d’utilitat, però que en cap cas pot substituir el protocol per a l’abordatge de la violència masclista de l’Ajuntament de Rubí.

Eines per a acompanyar i fer suport a dones supervivents de violència masclista
Etiquetat a: