L’AUP lamenta profundament que Ana María Martínez utilitzi un tema tant sensible com la sanitat pública i la qualitat del servei sanitari per justificar el nou text del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) de Rubí, document que ha de definir el desenvolupament urbanístic de la ciutat en els pròxims 10-20 anys.

Fa uns dies l’Alcaldessa deia als mitjans que gràcies al POUM, que s’ha d’aprovar en el ple de febrer, per fi es podrà fer l’ampliació del CAP Antón de Borja. L’AUP entén que aquestes declaracions són només una estratègia roïna per intentar vendre les bondats del POUM, que segons la formació, tal i com ha explicat diverses vegades, té moltes deficiències i disfuncions. Només cal recordar que s’està redactant a partir del document tombat per la Generalitat l’any 2010 i que es basava en el model de la bombolla immobiliària.

L’AUP demana a l’Alcaldessa que doni la informació sobre el POUM de manera completa i no esbiaixada en benefici dels seus interessos, ja que l’ampliació del CAP Antón de Borja es podria fer amb una modificació puntual de l’actual planejament urbanístic, sense dependre de si s’aprova o no el nou POUM. És més, aquesta modificació puntual fa anys que es podria haver fet (el PSC fa més de 12 anys que governa). I a més els diners per poder fer l’ampliació han de venir del Departament de Salut, que de moment no sembla s’hagi compromès a res.

Per l’AUP les declaracions de l’Alcaldessa només intenten malinformar a la ciutadania per tal de que el POUM tingui acceptació pública, ja que quatre formacions, que sumen 11 vots (AUP, ERC, ICV i VR), ja han manifestat que hi votaran en contra. Sempre, però especialment en temes cabdals de ciutat, l’AUP considera que cal seriositat i responsabilitat, i sobretot cal informar bé a la ciutadania perquè aquesta pugui opinar amb rigor i sense ser manipulada.

L’AUP demana més seriositat i responsabilitat a l’alcaldessa a l’hora de parlar sobre el POUM
Etiquetat a: