IMG_7302
Alternativa d’Unitat Popular celebrarà, aquest dissabte, la segona Assemblea General d’aquest any 2016. Aquesta Assemblea, oberta a tota la ciutadania, començarà a les 9.30h del matí al CRAC.
L’Assemblea d’AUP ha determinat 3 punts a l’ordre del dia de l’Assemblea General: el primer servirà per repassar l’execució dels acords de la passada assemblea, que va tenir lloc el dia 30 de gener (veure notícia), que va ser de caire més aviat organitzatiu.
En segon lloc, la formació debatrà sobre la planificació del treball dels pressupostos del proper any 2017, un cop fet un repàs del compliment dels acords dels pressupostos del 2016 per part de l’equip de Govern. Recordem que l’AUP va votar favorablement als pressupostos després del compromís de l’equip de Govern a certes demandes (veure notícia).
Finalment, es debatrà sobre la laïcitat i el municipalisme. Aquest és un dels punts ideològics, entre d’altres, que l’AUP vol debatre per tal de poder aportar visions alternatives (veure notícia).
L’AUP celebra la segona Assemblea General aquest dissabte
Etiquetat a: