ajuntament de rubí
És costum que passat els primers 100 dies de mandat els grups de l’oposició facin una valoració de l’actuació de l’equip de govern. Però avui nosaltres voldríem valorar (molt resumidament) la feina feta per l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i les perspectives que tenim pels pròxims 100 dies.
 
Des del juny fins ara l’AUP hem presentat mocions referents a qüestions que creiem bàsiques pel bon funcionament de la ciutat: impulsar un pla de gestió de boscos, la millora de la mobilitat i l’espai urbà (incloent parcs infantils), la creació d’un servei que asseguri el manteniment del patrimoni cultural, natural i arquitectònic de Rubí, i aplicar mesures per potenciar el desenvolupament personal i professional de persones amb diversitat funcional.
 
Durant l’estiu hem treballat a fons el Pla Especial que ha de regular i limitar la implementació d’activitats extractives i futurs abocadors a la nostra ciutat. I ens hem reunit amb l’alcaldessa diverses vegades per preguntar sobre l’estat de diverses qüestions (ex: Casino, projecte Rubí Brilla, POUM, Pla d’equipaments, habitatge, plans d’ocupació) i proposar-ne d’altres (ex: la municipalització de la gestió de les zones blaves o part del servei de jardineria, que es podria fer des de Finca Font del Ferro).
 
Pels pròxims 100 dies queden les ordenances i els pressupostos, que hauran d’incloure, entre d’altres qüestions, tots aquells acords que s’hagin pres en el sí del ple municipal (les mocions aprovades) i mesures per ajudar a les famílies que pitjor ho estan passant. Però també caldrà entomar de nou la qüestió del POUM, un planejament imprescindible i que ha de permetre a la ciutat adaptar-se a les noves necessitats urbanístiques, econòmiques i socials.
Article de l’AUP a “La Ciutat”: Els primers 100 dies de l’AUP
Etiquetat a: