Aquí teniu els ingressos i despeses de l’AUP durant el 2019. Fou un any especial (com cada 4 anys) perquè hi va haver campanya electoral, i per tant, despeses extraordinàries. Us deixem tres petites infografies i el balanç complert, al final.

Com veureu, els ingressos de l’AUP provenen de la nostra tasca a l’Ajuntament (transferències del Grup Municipal i la part que la regidora aporta del seu sou a l’Aup). Pel què fa a les despeses, es dediquen majoritàriament a fer retorn social i a tasques de comunicació.

La campanya electoral va tenir un cost relativament petit (si comparem amb el què els partits acostumen a invertir), i directament petit per l’AUP pel suport econòmic de la CUP a través de l’agrupació de candidatures AMUNT (alternativa municipalista).

Els comptes clars i la pizza sense pinya
Etiquetat a: