Concentració violència masclistaDavant dels nous casos de violència masclista que s’han produït en els darrers dies – una dona assassinada al País Valencià, una altra a Palma de Mallorca, i una nena de 17 mesos assassinada per un home que es trobava abusant sexualment d’ella i va ser sorprès per la mare de la nena –, des de l’AUP Rubí promovem la convocatòria d’una concentració en memòria d’aquestes víctimes, així com de totes les assassinades i les que pateixen a diari la violència masclista. 

La concentració serà dijous, 28 de gener, a les 20hdavant de l’Ajuntament. Convidem a tots els rubinencs i rubinenques a participar-hi, guardar un minut de silenci en record de les víctimes, i alhora permetre’ns reflexionar sobre la xacra social que representen els assassinats masclistes en la nostra societat. 

Volem que aquesta convocatòria se la faci seva tota la ciutadania, per tal de mostrar un compromís unitari en la lluita contra la violència masclista.

#StopFeminicidis #Rubicity

Concentració de silenci en memòria de les víctimes de la violència masclista
Etiquetat a: