Concentració ENS VOLEM VIVES

Davant dels nous casos de violència masclista que s’han produït aquest cap de setmana a l’estat espanyol, des de l’AUP Rubí promovem la convocatòria una concentració en memòria d’aquestes 3 dones assassinades, així com de totes les assassinades i les que pateixen a diari la violència masclista.

La concentració serà avui, 16 de novembre a les 20h, davant de l’Ajuntament. Convidem a tots els rubinencs i rubinenques a participar-hi, guardar 5 minuts de silenci en record de les víctimes, i alhora permetre’ns reflexionar sobre la xacra social que representen els assassinats masclistes en la nostra societat.

Volem que aquesta convocatòria se la faci seva tota la ciutadania, així com tots els Grups Municipals, per tal de mostrar un compromís unitari en la lluita contra la violència masclista.

#EnsVolemVives

Concentració en memòria de les víctimes de la violència masclista
Etiquetat a: