Laïcitat_Rubí

El CRAC acollirà, el proper dijous 10 de març,a les 19.00h, una xerrada sobre laïcitat i municipalisme, a càrrec del vicepresident de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Jofre Villanueva, que explicarà algunes propostes per a desenvolupar la laïcitat en l’àmbit local.

Aquesta xerrada sorgeix del debat que s’enceta al voltant de la promoció d’actes religiosos en festes locals, com per exemple la Festa Major, però també pel qüestionament al voltant de la implicació de les administracions públiques en entitats religioses.

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia és una entitat sense afany de lucre que des de 1987 treballa en l’àmbit de la joventut, l’educació, la participació democràtica, la ciutadania europea i les polítiques públiques, en general.

Xerrada sobre laïcitat i municipalisme al CRAC!
Etiquetat a: