Siria

L’AUP i el CRAC hem organitzat, per les properes quatre setmanes, el cicle de xerrades Entendre el conflicte a Síria i l’Iraq
El cicle començarà, doncs, aquest dijous dia 28, amb la xerrada Estat Islàmic, orígens i context, a càrrec del periodista especialitzat en el món arabomusulmàMarc Almodóvar i el documentalista Andreu Rosés.
El dijous, 4 de febrer, Quim Arrufat serà el ponent de la xerrada La “lluita per la humanitat” a Síria. La resistència kurda. Arrufat, ex diputat de la CUP, va treballar molts anys al CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques) i ha viatjat diverses vegades al Kurdistan.
El dijous 11 de febrer hi haurà dues xerrades: Racisme Institucional a casa nostra, a càrrec de l’actual diputada de la CUP Mireia Vehí, activista pels drets de les persones migrades; i La situació de les refugiades sirianes. El cas de l’illa de Lesbos, a càrrec de la periodista i membre de la plataforma Stop Mare Mortum Anna Palou, qui va passar uns dies a Lesbos amb aquesta plataforma.
Finalment, el dimecres 17 de febrer, Moussa Bourekba tancarà el cicle amb les Conseqüències del conflicte a Síria i l’Iraq sobre la població musulmana europea. Reclutaments i islamfòbia. Bourekba és investigador al CIDOB i expert en islamofòbia i dinàmiques de reclutament dels grups islamistes radicals.

Us hi esperem a totes!

Cicle de xerrades ‘Entendre el conflicte a Síria i l’Iraq’
Etiquetat a: