Diada Nacional

L’Alternativa d’Unitat Popular, fruit de la confluència entre diversos moviments polítics, i que ara formem una assemblea oberta, participativa i demòcràtica, com a nova força a Rubí ens estrenem en aquests actes de la Diada.

Aquest 11 de setembre, ens trobem aquí per reivindicar, des del municipalisme, la recuperació de la nostra sobirania popular. Sobirania popular que, com cada any, reivindiquem per al poble de Catalunya, i per tal que aquest esdevingui un exemple per a la resta de pobles de l’Estat espanyol, d’Europa i del món.

El dia en què commemorem una derrota que ha marcat la nostra història, ens comprometem amb la llibertat del nostre poble, amb la seva independència, amb l’inici d’un procés constituent per construir una nova República Catalana, entre totes i tots, i per a tots i totes. Una República Catalana que, des de la diversitat i la pluralitat, ha de ser més sostenible territorialment, ha de ser més democràtica, més justa, i més igualitària socialment.

Des de l’Alternativa d’Unitat Popular, des d’una posició clarament d’esquerres i independentista, desitgem una ruptura en clau nacional i social, construir la sobirania des de baix, desapoderant l’Estat actual i apoderant la ciutadania.

Visca la terra lliure!

Etiquetat a: