Els propers dissabtes 22 i 29 d’abril, de 10 a 13.30, al CRAC, tindrà lloc la 1a Escola de Primavera de l’Alternativa d’Unitat Popular. En diferents franges i espais simultanis conversarem amb persones referents i amb experiència sobre alguns dels reptes que Rubí encara en el present, i que són cabdals per a construir el futur de la ciutat.

Cal debatre col·lectivament el futur de la nostra ciutat i cal treballar el present. Per això, el 22 d’abril parlarem sobre salut mental, sobre com fer front a l’emergència climàtica des de Rubí i sobre la recuperació de serveis públics essencials per garantir una vida digna, com ara les escoles bressol o el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

El 29 d’abril parlarem sobre la necessitat de planificar la ciutat per les persones tenint en compte que el POUM serà un dels principals temes durant el proper mandat. També sobre com garantir el dret a l’habitatge, en una ciutat tan tensionada com la nostra. Continuarem fent propostes sobre com entenem la seguretat i acabarem amb una demanda històrica a la ciutat, que fa referència a la manca d’oci i lleure juvenil.

Us hi esperem!

Enguany, Escola de Primavera!
Etiquetat a: