Abans de festa major diversos partits de l’oposició havíem acordat no aprovar el pla d’inversions 2018-2019 fins que el PSC aturés el projecte de Ca n’Oriol i negociés un procés participatiu ciutadà amb la resta de forces polítiques. Per aquest motiu el PSC va anunciar que aturava temporalment el projecte del Parc de Ca n’Oriol i que donaria temps per tal que la ciutadania pogués opinar i també per arribar a un consens amb la resta de partits polítics. L’AUP vam veure amb bons ulls l’anunci, però a l’hora de concretar els detalls, la realitat és que el que el PSC pensa fer és una estafa per validar el seu projecte faraònic (4 milions) en nom d’un mal anomenat procés participatiu:

Segons el document presentat (veure foto), es farà una primera enquesta entre el 2 i el 20 de juliol (quan la gent ja comença a agafar vacances). Ja som a 6 de juliol i aquí no s’ha iniciat cap enquesta ni res que se li assembli. Ni tant sols s’ha fet difusió de res.

Posteriorment, durant la segona quinzena de setembre, la ciutadania només tindrà una setmana per opinar. Pim, pam.foto de AUP-Rubí.

C’s ha acceptat aquesta enganyifa de procés participatiu i ha cedit davant les manipulacions del PSC. No ens sorprèn el servilisme de C’s, ho ha fet tot el mandat. En tot cas, una altra oportunitat perduda per forçar a l’equip de govern a negociar i CONSENSUAR.

Des de l’AUP farem tot el possible per protegir Ca n’Oriol i que el projecte que s’aprovi al novembre-desembre respecti al màxim l’entorn natural i rural i que no representi un cost innecessari per a la ciutat, tant en la seva execució com en el seu manteniment.

Seguim!

El procés participatiu que el PSC proposa per Ca n’Oriol és una estafa

Un pensament en “El procés participatiu que el PSC proposa per Ca n’Oriol és una estafa

Els comentaris estan tancats.