El CREC-  Col·lectiu Rubí Espai Comú, ha organitzat, amb el suport de l’AUP, un col·loqui per parlar sobre mobilitat sostenible, saludable i educativa per anar a l’escola. Al debat hi participaran Eulàlia Formiguera, presidenta de l’AMPA del Pau Casals i tècnica en educació, Fernando Hidalgo, soci-fundador de la Startup Trazeo, feta per aplicar el programa Bus a Peu, i Pau Avellaneda, professor de geografia a la UAB i expert en camins escolars. A la jornada s’ha convidat a escoles, entitats i a tota la ciutadania, doncs entenem que és una qüestió d’interès per a tothom.

Recordem que l’AUP vam presentar una moció al ple de juliol per demanar que a Rubí s’apliqui el programa Bus a Peu, una proposta que ja funciona amb èxit d’altres ciutats. L’objectiu del programa és reduir els problemes de trànsit al voltant de les escoles, reduir l’exposició dels nens a la contaminació de l’aire i el soroll, promoure una mobilitat activa i per tant més saludable i en definitiva fer de Rubí una ciutat més sostenible i agradable.

Col·loqui sobre mobilitat a les escoles i “el bus a peu”
Etiquetat a: