L’AUP ha demanat al Govern que crei i convoqui una primera reunió de la Comissió Informativa Especial de seguiment del procés de consolidació i regularització de la plantilla municipal en el proper Ple.

En els darrers mesos, l’AUP ha mantingut reunions amb els diversos sindicats, amb el Comitè d’Empresa i ha preguntat al Govern sobre la situació del procés. Ara reclama la creació i convocatòria d’aquesta Comissió Informativa Especial, que s’ha de crear segons un acord del Ple de juliol de 2015. En aquesta Comissió, els grups municipals rebran tota la informació de la Mesa de Negociació entre el Govern i les diverses seccions sindicals, que s’hauria d’haver reunit el mes de gener de 2016.

L’AUP es va comprometre, a l’inici del mandat, a donar suport al desenvolupament del Pla d’Impuls Professional, un pla que té l’objectiu de regularitzar i consolidar la plantilla municipal. Com a grup polític, l’AUP considera imprescindible que es respecti l’espai negociador entre els sindicats i l’equip de Govern, però també que els grups municipals estiguin informats, tal com es va acordar per part dels partits i les diverses seccions sindicals a principis del mandat.

L’AUP reclama la convocatòria de la Comissió Informativa sobre consolidació de la plantilla municipal