Des de diferents organitzacions civils, polítiques i culturals convoquem aquesta tarda a les 20h una concentració en defensa del dret més democràtic de la ciutadania: el dret a vot. Els ciutadans i les ciutadanes de Rubí també han de poder exercir el seu dret a vot.

En resposta a un estat demofòbic, a un tribunal polititzat i instrumentalitzat, i a una alcaldessa que renuncia a la política i a la representativitat dels seus conciutadans. Per això, exigim que des de l’administració local es faciliti l’obertura dels col·legis electorals per tal que l’1 d’octubre puguem exercir el nostre dret a vot.

L’1 d’octubre volem votar i votarem. No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu.

Signen aquesta convocatòria: AUP, ACR, EUiA, Pirates, CUP, ERC, PDeCat, JERC, Òmnium, ANC, Centre Excursionista de Rubí (CER), Diables de Rubí, CRAC, Rubí d’Arrel, Cia de Dansa Metrónomo, CAJ El Rusk, La Xarxa.

Organitzacions civils, polítiques i culturals reivindiquen el dret a decidir
Etiquetat a: