Els propers 17 i 18 de gener es celebrarà a Barcelona la Conferència Municipalista al Centre Cívic Joan Olier “Pere Quart” al barri de Les Corts a Barcelona. La Conferència porta per títol “Per un municipalisme al servei de les classes populars”.

A banda del conjunt d’espais de debat i formació, també es durà a terme la presentació pública del “Compromís per un municipalisme al servei de les classes populars” en roda de premsa el mateix diumenge 18. Un compromís que han subscrit, a banda de la CUP, organitzacions polítiques d’àmbit municipalista amb la voluntat de treballar conjuntament en un reforç d’aquestes alternatives polítiques de  base i d’arreu dels Països Catalans. Aquest compromís  restarà obert a altres organitzacions que vulguin treballar en la mateixa direcció.

L’AUP, com a força municipalista i alternativa política que és, s’ha adherit al manifest i participarà de les jornades, que recordem són obertes a tothom (més info).

 

L’AUP dóna suport al manifest “Compromís per un municipalisme al servei de les classes populars”
Etiquetat a: