1. Prioritzar i millorar els aspectes socials i mediambientals del nostre territori. Volem garantir la màxima qualitat de vida de les generacions de persones presents i futures de la ciutat de Rubí, i que això tingui repercussió a la resta de la societat. Així doncs, l’objectiu és garantir el benestar, la justícia social i la igualtat de drets i oportunitats de tota la ciutadania, així com la conservació del territori i el patrimoni natural i històric.
  1. Incidir en les decisions i accions sobre i de Rubí que es prenen i s’aproven a l’Ajuntament de la nostra ciutat, en altres administracions, i ens amb personalitat jurídica pròpia per tal d’acomplir el primer objectiu. Com a eix fonamental que sosté aquest objectiu, defensem la millora de la democràcia a través de la promoció d’una participació ciutadana real on la ciutadania pugui realment expressar-se, prendre decisions i incidir en aspectes bàsics de la ciutat de Rubí, i on la base municipalista prevalgui davant les gran estructures de partit.
  1. Volem ser un referent viu i palpable que demostri que és factible “una altra manera de fer política”. Per això, defensem la no professionalització dels càrrecs polítics, la supressió de tots els càrrecs de confiança política, i la promoció de processos de regeneració política i de màxima transparència que garanteixin una democràcia real.
  1. La defensa dels drets polítics del poble català. Treballar, des de l’àmbit local, per l’exercici del dret a l’autodeterminació i per la independència de Catalunya, així com la defensa dels mateixos drets d’autodeterminació del conjunt dels Països Catalans i de tots els pobles.

Pots descarregar el nostre Pla de Treball en aquest enllaç

Un pensament en “Objectius i eixos bàsics

  • 28/09/2021 a les 10:50
    Enllaç permanent

    I sing in a choir levothyroxine package insert Court records show Stiles had a run-in with Utah Transit Authority in October 2011 when he was charged with theft of services. Stiles failed to appear in court on the charge, was arrested on a warrant and booked in jail for a time. Most recently, he planned to fight the charge at a trial.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.