El nou POUM està en marxa. l’Avanç ja s’ha aprovat i ara estem en fase d’al·legacions i participació, camí de l’aprovació inicial. L’AUP hem fet propostes i campanya per a difondre la participació, les trobareu en les entrades de la web i a la publicació l’Alternativa. Mentre revisem la informació d’aquí, us deixem l’enllaç al procés participatiu de l’Ajuntament. És important que el màxim de persones i entitats diguin la seva! També podeu anar a l’oficina del POUM, a la plaça de l’Ajuntament.

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és el document que ha de definir com serà Rubí en els pròxims anys. A Rubí aquest pla es va iniciar el 2005, el 2010 va ser suspès per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona (CUB), que és qui té la competència per aprovar definitivament aquest tipus de plans, i el novembre del 2017 l’equip de govern de l’Ajuntament de Rubí i part de l’oposició, és a dir el PSC, el PP, C’s, els 3 regidors no adscrits i el PDeCat han aprovat per ple el text refós del POUM (requisit que va posar la CUB). El termini per a presentar al·legacions, que les poden fer qualsevol entitat o particular, és fins el 19 de gener.

A l’AUP hem treballat des de l’inici del mandat per aturar el text refós que el ple ha aprovat. Podeu llegir aquí la nostra intervenció i les motius del nostre vot – al final de tot us deixem el vídeo del ple (a partir del minut 7, també el teniu al final d’aquesta pàgina). A més, podeu llegir aquí tota la informació que hem anat penjant.

Actualització a dia 17/01/2018: avui hem entrat per instància la versió definitiva de les al·legacions que presentarà l’AUP. Les podeu llegir aquí (https://www.auprubi.cat/wp-content/uploads/2018/01/2018_01_Allegacions_POUM_TR.pdf).

IMPORTANT! Us ajudem a presentar al·legacions. Com?

  • Qualsevol dubte ens podeu contactar a auprubi@gmail.com o al telèfon 636607901 (Mireia).
  • Recordem que heu de presentar les al·legacions abans del 19 de gener i cal presentar-les a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), al c/Narcís Menard, nº13. 
  • Els documents principals a llegir es troben a la Caixa 1 (memòria ordenació i NNUU, especialment Vol.2) i Caixa 2 (memòria social i EAMG).