acte9_hor

Aquest dissabte l’AUP arrencarà la campanya electoral amb un acte a la Plaça Salvador Allende, que comptarà amb la presència de la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet i el professor Manel Delgado, catedràtic d’antrolopologia i membre del comitè central de Comunistes de Catalunya. 

L’acte començarà a les 12h amb l’actuació de l’entitat Jazz Rubí, continuarà amb els parlaments de membres de l’AUP i dels convidats i acabarà amb la signatura del Codi ètic dels càrrecs electes de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP)”, que és un document que per codi ètic tots els possibles càrrecs electes de l’AUP han de signar abans de les eleccions i que els compromet, més enllà de la legalitat, a dur a terme una sèrie de bones pràctiques polítiques i ètiques dins de l’organització.

Us hi esperem!

Aquest dissabte acte d’inici de campanya de l’AUP