presentacio_candidatura_22_12_2014

Us adjuntem informació sobre la roda de premsa feta ahir per presentar la nova candidatura que portarà per nom Alternativa d’Unitat Popular (AUP) – Rubí. Al final també us adjuntem la llista electoral completa (35 membres de l’assemblea).

Notícia del Diari de Rubí (foto de Ràdio Rubí):

Després de mesos treballant plegats per conformar una candidatura unitària, finalment Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) han desvetllat la llista electoral i les sigles sota les quals es presentaran a les eleccions municipals del 2015. La decisió es va acabar de prendre en l’assemblea conjunta del passat divendres però no es va fer públic fins ahir dilluns.

En aquest sentit, ACR i la CUP optaran a les municipals sota les sigles Alternativa d’Unitat Popular-Rubí (AUP), amb la funció de representar una única assemblea, oberta a tothom; una candidatura que encapçalarà Jordi Muntan, integrador social, membre d’Alternativa Ciutadana de Rubí i vinculat al Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol. Pep Adelantado, un dels portaveus d’AUP, ha explicat que “la llista ha sorgit de forma natural, sense divergències i arribant a acords de forma fàcil, i l’ordre ha estat establert tenint en compte la capacitat, la voluntat i la disposició”. El segon nom de la llista és Aitor Sánchez, membre de la CUP, i també integrador social. En tercer lloc se situa Mireia Gascón, mentre que el quart i cinquè lloc l’ocupen Albert Giménez i Marta Casas.

Jordi Simó, Montse Rousse, Ivette Oronich, Manel Bonillo i Joan Benet completen la llista dels 10 primers. Adelantado afirma que es tracta d’una llista renovada, en un moment en què “tothom parla de renovació però al final són les mateixes cares en els mateixos llocs, o en llocs diferents”, i afegeix que “a la llista dels 10 primers de l’AUP, només 2 repeteixen”.

També es va presentar, a més del nom i la llista, el logotip, creat a partir de la forma del terme municipal de Rubí amb els colors groc, blau, verd i vermell, i amb una estelada vermella al costat.

Sintonia assembleària
Segons ha manifestat Vicenç Rabadán, regidor d’ACR, la fusió sota aquesta candidatura d’Alternativa i la CUP era “lògica” perquè comparteixen “la sintonia assembleària, les polítiques socials, la sensibilitat envers el medi ambient, una nova forma de fer política i la sensibilitat per qüestions nacionals”. Així, es tracta d’una assemblea formada per integrants de la CUP i ACR, però oberta a tothom que “sintonitzi amb aquests postulats”.

Sobre la campanya, la AUP ha explicat que el pressupost serà d’11.727 euros, molt similar al de la campanya del 2011 d’Alternativa. Està previst que l’assemblea unitària comenci a donar-se a conèixer entre la ciutadania sota el nom d’Alternativa d’Unitat Popular-Rubí a partir del 31 de desembre. També a partir d’aquest dia es posarà en marxa una campanya de consum responsable per Nadal, amb entrega de diversos fulletons informatius al carrer.

També podeu llegir la notícia a Ràdio Rubí i Rubitv.cat.

— 

Llista completa:

1 Jordi Muntan
2 Aitor Sanchez
3 Mireia Gascón
4 Albert Gimenez
5 Marta Casas
6 Jordi Simó
7 Montse Rousse
8 Ivette Oronich
9 Manel Bonillo
10 Joan Benet
11 Arcadi Bassegoda
12 Núria Mulé
13 Marc Sanchez
14 Rosa Mª Escofet
15 Marc Gascón
16 Guadalupe Soriano
17 Oriol Batalla
18 Josep M. Alberti
19 Juana Torres
20 Dani Catalán
21 Marina Haro
22 Pep Adelantado
23 Joan Palenzuela
24 Gemma Ortiz
25 Agustí Martinez
26 Eulàlia Serrat
27 Jordi Gimenez
28 Maria Gajas
29 Falet Bosch
30 Vicenç Rabadán
31 Sara Lopez
32 Sergio Jimenez
33 Loli Morón
34 Jordi Cordero
35 Roger Monterde
Presentació de l’AUP davant la premsa
Etiquetat a:

Un pensament en “Presentació de l’AUP davant la premsa

Els comentaris estan tancats.