Assemblees Obertes Per la Ruptura EditatResponent a l’emplaçament llançat per la Crida Constituent i per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), diferents organitzacions independentistes, anticapitalistes, ecologistes i municipalistes s’estan reunint per analitzar el moment polític actual i estudiar les possibilitats d’articular una proposta política de ruptura amb la intenció d’elaborar una candidatura àmplia per a les properes eleccions que, en principi, han de tenir lloc aquest hivern.

El marc polític haurà de basar-se en tres eixos: ruptura amb el marc jurídico-polític; defensa d’un canvi de model econòmic, social, territorial i energètic basat en mesures concretes que responguin a les necessitats de les classes populars; i per unes noves institucions del poder popular (més info aquí).

A Rubí, el dia escollit per celebrar l’assemblea és aquest dissabte 24 a les 11h del matí al CRAC. Els punts a tractar seran: aprovació dels 10 punts del programa marc d’acord polític, debat del full de ruta, deabt i aprovació dels criteris d’elecció del nom de la candidatura i de les persones candidates, recollida de propostes del nom de la candidatura.

Fins dissabte!

Etiquetat a: