Nota enviada dimarts 29 de maig

L’AUP denuncia que la persona que l’Ajuntament proposa per a la plaça de gerència de PROURSA, empresa municipal, continua investigat pel cas de corrupció Pokémon. 
És per això que l’AUP demana que es retiri el candidat del procés de selecció i que en el futur els processos de selecció siguin més transparents del que ha estat en aquest cas.
L’AUP també recorda que, tot i estar imputat, la persona en concret és actualment regidor del PSC a Barberà del Vallès.

Nota enviada divendres 1 de juny

L’AUP demana a l’equip de govern que no normalitzi la mentida

L’AUP denuncia les mentides i la manca de transparència que l’equip de govern aplica de manera reiterada en el seu dia a dia. Després que l’AUP denunciés dimarts que la persona que l’equip de govern havia escollit per ocupar el càrrec de gerent de PROURSA estava investigat pel cas Pokémon, l’equip de govern va fer marxa enrere i va dir que aturava el procés de selecció. L’endemà el mateix implicat va dir als mitjans que ell mateix havia sol·licitat deixar de formar part d’aquest procés de selecció ‘pel fet que això pugui arribar a ser un handicap en el desenvolupament del treball i en la bona marxa de l’empresa’. Segons diu l’implicat, això ho hauria comunicat a finals de la setmana passada, cosa que no és veritat perquè el mateix equip de govern va anunciar el candidat, Antonio Báez Balbuena, al Consell de PROURSA a la reunió que va tenir lloc dilluns. Per tant, estem davant d’un cas clar de porta giratòria, de connivència i de manca total de transparència, doncs l’equip de govern encara no ha donat explicacions públicament. Ja n’hi ha prou d’amagar informació, de fer les coses d’amagat i de no donar explicacions. Ja n’hi ha prou de normalitzar la mentida i les males pràctiques polítiques que aquest equip de govern ha aplicat durant tot el mandat.

En aquest mateix sentit, l’AUP vol recordar que l’equip de govern encara no ha fet públic l’informe de secretaria que va demanar sobre la compatibilitat de feina dels regidors Sergi García i Maria Mas, que recordem que cobren 40.000€ de l’erari públic municipal per una suposada mitja jornada.

Un pensament en “Notes de premsa sobre el cas de la gerència de PROURSA

Els comentaris estan tancats.