Des de l’AUP volem condemnar enèrgicament la consigna política que des de l’equip de govern s’ha emès en relació al programa de Ràdio Rubí l’Oasi Jove, vetat per la disconformitat amb el seu contingut. Com a representants de la ciutadania tenim el deure de vetllar per l’ús responsable dels mitjans públics. En aquest cas entenem que l’actuació tant de la responsable política del servei, Maria Mas, com de l’Alcaldessa, Ana María Martínez, resulten reprovables. Constitueixen un intent clar d’instrumentalització parcial i partidista d’un mitjà públic, atacant la pluralitat que ha o hauria de regir qualsevol mitjà de comunicació. Des de l’AUP considerem que la decisió presa per l’equip de govern és un atac directe a un dels pilars fonamentals de l’acció democràtica; la llibertat d’expressió. I atempta contra el principi d’independència dels mitjans de comunicació, especialment greu quan afecta mitjans públics.

Des de l’AUP volem traslladar tot el respecte i solidaritat, no tan sols als integrants (voluntàries) del programa de l’Oasi jove, sinó també fer extensible el nostre suport a tot l’equip de la ràdio publica de la ciutat així com a tota la plantilla municipal; un atac a la llibertat d’expressió constitueix una vulneració a la independència i autonomia de les treballadores del consistori.

Lamentem profundament l’arbitrarietat i totalitarisme de la decisió de l’equip de govern i esperem una ràpida rectificació i l’assumpció de les responsabilitats polítiques pertinents.

Etiquetat a: