20160521 - Camió TMA Avariat

Ahir al migdia vam conèixer que hi ha una sentència ferma, del passat 12 de juliol, sobre la restricció del pas de camions de més de 12 metres pel camí Vell d’Ullastrell. La sentència íntegra la podeu consultar en aquest enllaç.

Aquesta sentència és favorable a l’Ajuntament, i la restricció de pas afecta a tots els vehicles de més de 12 metres, incloent també els què van a Can Canyadell.

Al ple d’ahir, vam fer un prec per demanar si l’Ajuntament havia rebut el resultat de la sentència, i en cas afirmatiu, per què no l’havia fet complir. Ja que no vam rebre una resposta en el mateix moment, vam demanar que des d’avui mateix, 28 d’octubre, es faci complir aquesta sentència i es restringeixi el trànsit de camions de més de 12 metres.

Des de l’AUP estem satisfets d’aquesta sentència, i esperem que es faci complir en la seva totalitat i sense cap concessió.