La Marxa contra l'atur, la precarietat, la pobresa i la desigualtat arriba a Rubí // Foto: AUP

La Marxa contra l’atur, la precarietat, la pobresa i la desigualtat arriba a Rubí // Foto: AUP

Aquest matí, la III Marxa 2015 contra l’atur, la precarietat, la pobresa i la desigualtat ha fet el seu pas per la ciutat de Rubí. La Marxa ha arribat a les 10.00h del matí a l’estació dels FGC i a les 10.30h, el govern de Rubí i representants de diversos partits polítics han rebut els marxants a l’Ajuntament. Després, han estat convidats a un esmorzar a l’Ateneu i la Marxa ha seguit el seu camí cap a Martorell.

Entre les peticions de la Marxa hi ha l’aprovació d’una renda garantida de ciutadania, la derogació de la reforma laboral, la reducció de la jornada laboral i la revaloració de les pensions, el suport a la ILP d’habitatge i pobresa energètica (que es vota demà al Parlament), i el rebuig a normatives com el TTIP.

Des de la Marxa s’ha ofert suport als diferents consistoris en aquelles mesures que puguin dur a terme, així com en les demandes que es facin des dels Ajuntaments a instàncies superiors, ja que a nivell local les competències són molt limitades. Demà a la tarda, la mateixa carta que s’ha lliurat avui a l’alcaldessa serà entregada al Parlament de Catalunya. Hi ha prevista una manifestació a les 18.00h a la plaça Sant Jaume per anar fins al Parlament.