zetaespacialL’assemblea de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) acorda mostrar la seva solidaritat amb la plantilla de Zeta Espacial, en vaga indefinida des de fa més de tres mesos, des de les 9h fins a les 11 h. del matí  tots els dies.

D’entre els principals objectius d’aquesta vaga està el que s’apliqui el Conveni Col·lectiu en la seva totalitat, conveni que la direcció de l’empresa incompleix sistemàticament saltant-se la legalitat vigent.

Igualment, que s’apliqui la normativa en matèria de Seguretat i Salut Laboral, doncs aquest incomplimiment ha portat a la representació de les treballadores i els treballadors a presentar diverses denúncies davant Inspecció de Treball de la Generalitat.

La resposta de l’empresa ZETA ESPACIAL a les accions de lluita contra el despotisme de la direcció ha motivat un constant assetjament contra les i els vaguistes, arribant-se a situacions de veritable tiranía i represió, tant en les condicions de treball como durant la jornada laboral.

Des de l’assemblea de l’AUP fem una crida de suport actiu a la plantilla en vaga indefinida, anant a les portes de la fàbrica, amb notes de solidaritat, etc…

L’empresa està ubicada al polígon de Can Roses, davant del camp de fútbol de la U.E. Rubí.

Solidaritat amb la plantilla de Zeta Espacial